Contract en boekpresentatie 

Drie jaar na de ongelukkige val op mijn hoofd en rug – waarbij het schrijven nagenoeg stilligt – biedt uitgeverij Boekscout mij een contract aan. Nu het contract is getekend, zijn er plotseling veel dingen te doen. Uiteraard is het de uitdaging om voldoende ruimte te laten voor verder herstel. Daarbij krijg ik alle hulp van een fantastisch team bij Boekscout.

De presentatie van het boek is op woensdag 18 januari in Zutphen

Nu dat ik terugkijk op deze periode van bedlegerigheid en afhankelijkheid, zie ik dat het hersenletsel met alle gevolgen me precies de ervaring heeft gegeven waar ik altijd voor wegvluchtte en die nodig blijkt voor de afronding van het boek. Door de dood in de ogen te kijken ervaar ik een diepe rust die moeilijk te beschrijven is. 

Levend van moment-tot-moment neem ik ontroerd en dankbaar dit dappere lichaam waar en ervaar het leven als een geschenk dat zich voortbeweegt in een oneindig, onbegrensd ontwaken vol gelukzalige vreugde, compassie, rust en liefde in vrijheid!

Meer lezen…

Scroll naar boven