Succesvolle boekpresentatie

Dankzij het enthousiasme en de betrokkenheid van zo’n twintig geïnteresseerden is de eerste interactieve boekpresentatie op 18 januari een groot succes geworden. De aanwezigen waren persoonlijk geraakt door het onderwerp van het boek en de presentatie. Samen hebben we genoten van een feestelijke ontmoeting in verbondenheid!
Na afloop van de boekpresentatie heeft de bekende regisseur Tatjana Mirkovic mij geïnterviewd. Mattijs Pagie was aanwezig voor het maken van foto’s en Peter Brokke voor de video-opname. Zodra de bewerking voltooid is, zal deze geplaatst worden op mijn website en Social Media.
Verder werden er vragen gesteld en geopperd het boek cadeau te willen geven aan familie, vrienden of kennissen. Dit brengt je direct bij de bestelprocedure.

Veel waardering

Het boek is tot nu toe vol waardering ontvangen. Zowel voor, tijdens als na de boekpresentie mocht ik tientallen dankbare Appjes, e-mails, kaartjes, berichtjes en cadeaus, zoals bloemen, ontvangen. Het is ontroerend om te horen/lezen dat sommigen niet kunnen wachten om te beginnen of door te gaan met lezen.
Als jij het boek gelezen hebt (of leest) en je bewogen voelt om een review te plaatsen, dan kan dat anderen helpen om een bewuste keus te maken die bij hén past. Zo kun jij jouw bijdrage leveren aan een wereld waarin iedereen in liefde en vrijheid kan leven, ongeacht de situatie. Jouw ervaring kun je HIER delen.

Interview en verdere mogelijkheden

Op dit moment staat er een boekpresentatie gepland in Spanje – in Calpe aan de Costa Blanca. (Datum volgt spoedig.)
Verder is er een kans om een boekpresentatie te geven in Osho centrum Wajid (Den Haag).

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de Engelse vertaling. Zodra deze beschikbaar is zal hier aandacht aan gegeven worden.
Binnenkort verschijnt de tweede druk van het Nederlandse boek.
Nog elke dag komen er dankbare en waarderende berichtjes binnen. Deze zijn te lezen bij recensies.

Dankbaar

Mijn dankbaarheid gaat uit naar Boekscout, die ik van harte aanbeveel! Zij hebben mij door het gehele proces zorgvuldig en professioneel, met veel geduld, heen geleid. Ook betuig ik mijn dank aan iedereen die aanwezig was en aan allen die mij op zo veel manieren succes hebben gewenst en hun waardering hebben geuit. 

Het avontuur gaat door… elke dag, elk moment opnieuw… steeds in het verfrissende, eeuwige nú.

Scroll naar boven