Wie ben jij?

Foto Peter Brokke

Trouw zijn aan jezelf zónder dat je een ander schade berokkend, vraagt om moed.
Meditatief, eerlijk zelfonderzoek (kijken naar je gedrag/emoties) kan je daarbij helpen

Vragen die je jezelf kunt stellen

Wat wil ik betekenen voor de wereld? En wat betekent dit concreet voor mij?
Wat is mijn diepste verlangen?
Waar loop ik (vaak) vast? (Wat zijn mijn terugkerende patronen?)
Welke oordelen heb ik (over mezelf en anderen)?
Waar ben ik dankbaar voor?
Wat moet er veranderen voordat ik gelukkig ben?

“Uitnodiging: kijk naar binnen en herinner je de vergeten taal van het hart. Stop nu met alles waar je mee bezig bent. Sluit je ogen. Word je bewust wat je allemaal hebt doorstaan om te komen waar je nu bent. Realiseer je tot welke hoogten en diepten je in staat bent geweest. Ervaar nu de smaak van stilte. Het geluid van vrede. Voel de vibratie van het verdwijnen in de ruimte, in de leegte, in het ultieme niets.”

Scroll naar boven