Waardering cliënten

Jaartraining Innerlijk Kind 2003

 “De balans opmakend, merk ik dat ik sterker wordt. Bovenal voel ik me sterker op m’n benen staan, loop veel rechterop en kijk meer om me heen. Het lukt veel beter creatiever met mijn eigen denkprocessen en emoties om te gaan, en ik durf wat meer op mijn eigen kracht te vertrouwen. Dank je wel, Indra!”
Anja – Leidinggevende van thuiszorgorganisatie

 “If anyone is able to connect with a person on a whole different level, it would definitely be Indra. Such a warm person, with a great heart and true skill to guide, help and coach people to feel in a certain way, see things and act in ways they would never have thought possible. ‘One of a kind!'”
Yuri – Sales, personal leadership

 “Soms schrik ik van mijn boosheid! Dit te uiten is nieuw voor me… én wat een mooi cadeau als ik zie hoe snel de lucht hierna geklaard is! Ik ben me bewust van mijn emoties en neem nu de verantwoordelijkheid. Ik kan nu al zeggen dat ik veel meer inzicht in mijzelf en mijn patronen heb gekregen. Ook sta ik nu achter mijn eigen keuzes. Het leven is fantastisch, ik ben weer volledig in beweging… Dankzij jouw liefdevolle en professionele begeleiding, Indra. Duizendmaal dank!!!”
Ingrid 

 “Indra heb ik leren kennen in 2001. Zij was mijn 1e therapeut. Zij heeft mij via Aqua-healing en lichaamsgerichte psychotherapie in contact gebracht met mijzelf. Via dolfijntechnieken en vooral veel geduld en liefde heb ik mezelf leren kennen. Indra is een heel aardse, krachtige en warme vrouw die met haar kwaliteiten als helderhorend, heldervoelend en helderziend een fantastische therapeut is. Zij staat vooral ook open om zelf in de spiegel te durven kijken, waardoor ik me veilig en vertrouwd voel. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Ik hou van haar zoals ze is.”
Winanda – Massagetherapeut

Jaartraining Aqua-healing 2002

☆ “Ik ken Indra van de opleiding Aqua-healing, en haar bedrijf ANAQUA. Ze kwam op mij over als zeer bekwaam, rustig en met interesse in de personen die zij begeleidt in de opleiding. Ze doet al jaren aan watermassage, kan het goed uitleggen en heel mooi voordoen.”
Esther – Leidster kinderopvang

 “Het ‘moederskindje’ heeft nu definitief het veld geruimd voor de volwassene. Mijn eigenwaarde is flink toegenomen en ik voel nu echt de vrijheid zoals ik die wilde hebben. In onze vorige sessie is deze doorbraak ingeleid. Dat kon ook niet anders. Daarna raakte ik me ervan bewust dat ik vooral blij wordt van dingen die buiten mij gebeuren. Daar ontleen ik mijn plezier/geluk aan. Ik ben echter gaan beseffen dat geluk van binnenuit komt en dat ik ervoor kan kiezen plezier te hebben. Dat heb jij me bijgebracht. Nu ik meer eigenwaarde heb, zal dat volgens mij ook in financieel opzicht tot uitdrukking komen. En zo niet, dan maar niet. Lieve Indra, dank voor alles wat je voor me hebt gedaan.”
Marcel – Journalist

☆ “Wijs, liefdevol en authentiek – dat zijn kwaliteiten die passen bij deze bijzondere vrouw. Indra leeft en werkt in het hier en nu, in verbinding met haar eigen kracht en mogelijkheden én met die van anderen om haar heen. In samenwerking met Indra voel ik me steeds weer bekrachtigd en geïnspireerd. Co-creëren en verbindend leiderschap krijgen daarbij hun ware betekenis. Heeft ú belangstelling voor wat zij te bieden heeft – als inspirator bij ‘De Doorbraak’, als therapeut, coach en trainer? Ik beveel haar van harte bij u aan!”
Cisca – Orthopedagoog, supervisor/examinatrice

Doorbraakdag School Blink 2012

 “Jouw tip om mijn zoon een periode niets te vragen over school heeft inderdaad gewerkt. Als ik zijn broer wel vraag wat hij op school gedaan heeft, heb ik nog een enkele keer aan hem gevraagd of hij ook iets wilde vertellen, dat wilde hij niet. Prima, dat mag, en dat heb ik hem ook gezegd. Inmiddels ben ik daar ook mee opgehouden. Nu hij weer een tijdje naar school gaat, is hij meestal weer vrolijk en blij. Natuurlijk  heeft hij zijn momenten, maar goed, wie niet? Vorige week kwam hij huppelend uit school. Het viel zelfs een andere moeder op. Stout doet hij natuurlijk ook nog wel eens, maar dat hoort er ook bij. Het boze en vooral brutale gedrag heb ik al weer even niet gezien. Ik merk dat ik het soms wel moeilijk vind om geen vragen te stellen; ik heb belangstelling en dat wil ik ook tonen. Als hij nu zelf iets vertelt over school, vraag ik door. En dan wil hij het wel vertellen. Kortom, dank je voor de tip. Ik heb het gevoel weer een blij mannetje in huis te hebben, en daar ben ik dan weer erg blij mee.”
Léontine – Moeder

 “Persoonlijke ontwikkeling vergt af en toe een helpende hand. Zo kwam Indra mijn leven in. Ze heeft mij leren voelen en laten zien hoe ik angsten kan loslaten. Zo ontwikkelde ik de moed om steeds opnieuw stappen nemen door te kiezen voor mijzelf en mijn levensbestemming. Zij is een voorbeeld geweest hoe ik kan leven in mijn eigen levensstroom met open hart naar al wat zich aandient, zowel in mijzelf als om mij heen.
Dank je, Indra. Ik geniet!” Joyce – Coach

 “True communication is an exchange at all levels: mental, physical, emotional and above all spiritual. Rare are the people who experience this and perhaps even rarer are those who are able to teach the experience, to show the way. Indra’s life until now has prepared her for this work. The dramas and pain, the ‘accidents’ which were the ‘Zen sticks’ to awaken her – all these and more she has transformed and combined with her inborn skills as a teacher, counsellor, coach and therapist. Her company gives expression to these talents, and with a specific focus on reframing the lives of those children who are given ‘labels’ as being ‘difficult’ or even worse, the many abbreviations which often lead to the prescription of drugs in order to ‘help’ the children to ‘fit in’ within a rigid system that does not adapt to them. A crusade? Not really, yet Indra’s passion for this work affects and infects the parents and teachers (alas, the true ‘educators’ are few and far between) to stretch the boundaries of their current belief systems, creating space for the hidden gems their children possess and are driven to manifest in an often cruel society. The way in which she works with individual clients is a remarkable combination of gentleness, empathy and compassion based on the solid foundation of powerful insights to encourage transformation.”
David – Trainer, Communicatiedeskundige

 “Indra heeft mij gecoached in een proces, van loslaten, bij mezelf blijven. Er was een groot verdriet, waarin ik bleef hangen. Dit blokkeerde mij om voor mezelf te kiezen. Zij heeft mij geholpen om voldoende zelfvertrouwen te krijgen, door mijn sterke kanten te laten zien en voelen. Ze is rustig, betrouwbaar, geeft leiding, maar laat mij de keuzes maken. De gesprekken waren soms heftig en emotioneel. Indra ging hier heel professioneel mee om. Het belangrijkste ik werd gehoord en serieus genomen.
Zij gaf mij de nodige tools, waar ik mee verder kon. Onze harten zijn met elkaar verbonden.”
Janny – Therapeute

 “Dit trekt mij in jou aan, lieve Indra: jij combineert spiritualiteit en zakelijkheid op praktische wijze. Daar kan ik veel van leren. En ik merk dat wanneer ik met jou spreek, de antwoorden vaak bij mij binnen komen. Ik voel ook dat die antwoorden kloppen.”
Marliese – Pedagoog

 “Ik ben diep onder de indruk van hoe Indra haar vak (be)leeft.
Een warm persoon die de juiste snaar weet te raken en deze vanuit verschillende aanvliegroutes kan behandelen. Met enkele consulten ben ik snel naar mijn diepste zelf gegaan. Indra doorziet snel waar ‘blokkades’ zitten en heeft een breed scala aan ‘technieken’ (methodieken) om deze te laten zien en op te lossen. Iedereen die op zoek is naar zichzelf en bereid is om te springen, kan snelle, effectieve en compassievolle oplossingen bij haar vinden.”
Mattijs –Urban Designer bij een Gemeente in Nederland

 “Waarom ik jou van harte aanbeveel, Indra, is omdat jij:
– goed kan luisteren
– vragen stelt op het juiste moment, vragen die mij verder hebben geholpen
– de verantwoordelijkheid laat daar waar die hoort
– gelijkwaardigheid belangrijk vindt en deskundig bent
– diverse opleidingen en disciplines die je hebt genoten, eigen hebt gemaakt en op meesterlijke wijze weet te combineren
– een groot invoelend vermogen hebt
– werkt én leeft vanuit je hart
– werken met mensen (kinderen zowel als volwassenen), jouw passie is
– de prijs/kwaliteit uitstekend in verhouding is.”
Pieter –Dankbare klant

Bedrijfstraining 2014

 “Aloha, lieve Indra! De sessie heeft een heel positief resultaat opgeleverd. Mijn partner en ik begrijpen elkaar nu veel beter. We hebben elkaar vergeven en laten gemakkelijker dingen los. Zelf heb ik ondervonden dat ik nu veel meer ervaar van de één-wording met mijn ‘inner child’. Ik houd meer van mezelf en ervaar meer vreugde en verbinding.
Nogmaals heel veel dank!”
Lomita – Relatiedeskundige

 “Lieve Indra, wat ik bij jou allemaal geleerd heb, is niet in woorden neer te zetten.Voor het eerst in mijn leven durf ik mijn vrouwelijkheid uit te dragen. Dat wil niet zeggen dat ik ineens rokjes ben gaan dragen hoor, maar mijn vrouwelijke zachtheid durven te tonen. Ik hoef niet stoer te zijn want zo ben ik – mijn werkelijke ik – niet. Wat er in mijn verleden is gebeurd, kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Dat heeft me immers gemaakt zoals ik nu ben. Ik probeer te vergeven, temeer ook omdat ik in het nu leef! Kwartjes vallen om de haverklap. Daar waar ik als heel klein, verlegen, beschadigde slachtoffer zonder enig zelfrespect en zelfwaardering voor mezelf, bij jou kwam, heeft geleid tot een prachtige warme liefdevolle en bijzondere vlinder die uit durft en gaat vliegen… Nogmaals, ik kan niet in woorden uitdrukken wat onze gesprekken voor mij betekend hebben, maar vanuit heel mijn wezen zeg ik, dank, lieve Indra, voor deze prachtige ervaring.”
Rowena –Hulpverlener

 “… wij willen graag reageren op de veranderingen die wij hebben ervaren bij onze twee zoons, Sander en Edwin, die twee maanden geleden begonnen zijn aan het Kids’ Skills-programma. Het resultaat is werkelijk heel bijzonder! Wat een verandering! We willen dit graag met je delen om ook andere mensen te laten weten dat het Kids’ Skills-programma écht werkt. Toen we voor het eerst bij jou kwamen, voelden we ons gelijk thuis. Ook de kinderen hebben dit zo ervaren. Het Kids’ Skills-vaardigheidsboek, dat Edwin heeft gedaan, was heel leerzaam zowel voor Edwin als voor ons. Wij hebben inzicht gekregen wat er in hem speelt en kunnen hier nu beter op reageren. Sander, die anders erg gesloten was en moeite had om voor zichzelf op te komen, weet inmiddels wat hij wil. Maar vooral laat hij weten wát hij wil en dat is een groot verschil met voordat hij bij jou was geweest.”
Sylvia – Hulpverlener

Kinderen vertellen …

 Teun (7): “Mijn zusje plaagde me vaak en dan ging ik gelijk huilen. Op school vond ik er niets aan en moest ik ook vaak huilen. Nu heb ik geleerd om ‘stop’ te zeggen en ben ik weer vrolijk. Soms plaag ik nu mijn zus weleens en dan moet zij hard lachen, en ik ook.”

 Liesbeth (14): “Na de scheiding van mijn ouders was ik woedend. Ik schold op iedereen, was brutaal en werd op school vaak de klas uitgestuurd. Het leven was shit! Toen ik bij jou kwam voelde ik heel veel weerstand en beschadigde mezelf… Jij wist tot me door te dringen. Je accepteerde mijn boosheid en vroeg naar mijn dromen, waardoor ik al snel nieuwsgierig werd. Al tijdens mijn vierde sessie heeft mijn boosheid een plek gekregen en heb je mij geleerd om mijn boosheid en teleurstelling te uiten.
Ik ben nu weer terug op school, ben populair en het leren gaat me nu gemakkelijk af. Indra, dank je wel dat je me hebt geholpen!”

 Klaas (18): “Voordat ik bij Indra kwam, dacht ik mijn doelen helder voor ogen te hebben; toch was mijn leven een puinhoop. Door haar manier van vragen stellen, heeft zij mij aan het denken gezet, wat me een paar slapeloze nachten heeft gekost. Dit traject heeft me echt doen inzien dat ik vooral aan het overleven was met mijn hoofd. Door het leren van mijn vaardigheid is mijn leven een stuk leuker geworden en nu leer ik het aan mijn vrienden en geniet van mijn succes.”

 Tijs (11): “Op school kon ik me niet concentreren. Ik werd vaak gepest. Dan sloegen bij mij de stoppen door en sloeg ik erop los. Ik haatte school. Bij jou is het leuk, jij hebt me geleerd dat ik al goed ben en dat ik talenten heb. Ook heb je me gevraagd waar ik beter in wil worden. Nu ik mijn vaardigheid heb geleerd, word ik niet meer gepest en kan ik me beter concentreren. Ik heb zelfs een vriend en school is weer leuk. Ik sta te popelen om mijn volgende vaardigheid te leren.”

Scroll naar boven